Ihmettelevä kamera 9.
 
Kesä 2006.
Kylmäpihlajasta löysi kamera muhkean ja ilmeisen oikeanoppisesti rakennetun jatulintarhan. Kuulimme, että sen rakensi tänä kesänä eräs hääporukka. Klikkaa kuvia
Estelle on laiva, joka yhdistetään Reilun kaupan tuotteisiin. Tänä kesänä Estelle vieraili Raumalla. Estelle on ainoa virallisessa rekisterissä oleva rahtipurjelaiva. Tosin siinä on myös koneet.

Rauman kanaaliin on yritetty saada ravintolalaivaa, huonolla menestyksellä. Tänä kesän siinä ui muutaman päivän ajan sauna. Niin tosiaan, sauna, jossa voi ottaa löylyt ja sitten pulahtaa kanaaliin. Pömpeli ei kuitenkaan ollut vain sauna. Se oli myös ns. Camera obscura, eli pimeä laatikko, jonka sisäseinillä saattoi nähdä ulkopuolisen näkymän.

Kesä on myös taiteiden ja performanssien aikaa. Kamera löysi kirkon luota köyden, johon oli kiinnitetty miesten takkeja. Köysi alkoi Rauman joesta ja kipusi ylös kirkontorniin. ”Syvyydestä minä huudan !”


Kamera taltioi viimeisen muiston Lampolan betonitehtaasta, sekoitustornin. Parin päivän kuluttua tämä mahtava rakennelma oli kaadettu ja uuden Prsima tavaratalon rakennustyöt läksivät toden teolla käyntiin. Prisman on määrä valmistua jouluksi 2007.

Lisäkuvina muita kaupunkinäkymiä 2006
 
lisäkuvia
 

Ihmettelevä kamera 9.
Ihmettelevä kamera 9.
Ihmettelevä kamera 9.
Ihmettelevä kamera 9.
Ihmettelevä kamera 9.
 
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys