Ihmettelevä kamera 17.
 
Kukkivat puolukat.
Ihmettelevä kamera kohtasi lokakuun puolenvälin paikkeilla erään suon laidassa laajan kentän kukkivia puolukoita. Lieneekö ilmastomuutoksen aikaansaannoksia.


Joulu lähestyy.
Eletään lokakuun alkua ja ihmettelevä kamera näki kaupungilla kuorma-auton lavalla joulukuusen. Ajoissa sitä ollaan liikkeellä ! Suurenna klikkaamalla. .


Kuunari ”Uljas” piripinnassa.
Raumakuvasto sai käsiinsä muinaisen ihmettelevän kameran kuvan. Ajankohdasta ei ole tietoa, ei liioin paikkakunnasta. Raumalainen kuunari ”Uljas” siinä kuitenkin on ja niin lastia tai vettä täynnä, että on jo uppoamisvaarassa. Klikkaa kuvaa.


Hyvästi tyrninmarjat.
Ihmettelevä kamera osui paikalle, kun iso varislauma pyrähti lentoon naapurin tyrnipuskista. Marjat maistuvat variksille ja po. linnut lienevätkin syypäinä moneen tyhjentyneeseen tyrnipensaaseen. On kuitenkin keksitty pelotuskeino, joka auttaa. Klikkaa kuvaa.


Rauttiemäem biha.
Rautatien ja Papinhaan välissä oli rautatieläisten asuinalue. Lopullisesti se purettiin uuden satamatien alta. Entiset asukkaat kuitenkin innostuivat pystyttämään alueen laitaan muistotaulun. Klikkaa kuvaa. Video kertoo taulun paljastuksesta.
 

Ihmettelevä kamera 17
Ihmettelevä kamera 17.
Ihmettelevä kamera 17.
Ihmettelevä kamera 17.
Ihmettelevä kamera 17.
DVD
Raumalaista sota-ajan historiaa elokuvina. LISÄTIETOJA
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys