Tunnetko-tiedätkö? 2.
 
Raumakuvastoon on jälleen kertynyt joitakin valokuvia, joitten tunnistamiseksi pyydämme katsojien apua. Tunnistustulokset ovat nähtävissä klikkaamalla aukeavan ison kuvan lisätiedoissa.


Mikä on tämä komea urheilijaporukka. Lipun kuvan olen suurentanut vasempaan yläkulmaan. Tunnistaako joku tämän seuran tai tämän lipun ? Kuva on löytynyt Raumalta, mutta mitään tietoa ei ole, esittääkö se ylipäänsä raumalaisia. Kuvan taakse on kirjoitettu Martti Lintunen. Kuvaan on tullut katsojapalautteita. Klikkaa kuvaa.
Kuva löytyi Kansalaisopiston arkistosta ja on ilmeisesti 1930-luvulta. Kenen uljas paatti vai onko vesibussi ?Kuvassa taustalla näkyy kirkko. Kuva on otettu lounaan suunnasta kohti kirkkoa jonkin rakennuksen yläkerroksesta. Mutta minkä rakennuksen ja mikä on tämä etualalla oleva talo ? Kuvaan on tullut palautteita.

Kuva löytyi Kansalaisopiston arkistosta. Kuva on 1930-luvulta. Tunnistaako joku tämän rannan. Ensin kuvittelin, että taustalla on Rauman satamaa tullikamareineen, mutta sitä se ei ehkä ole, vai onko ?Kuva on Raumalta 1940-50 luvulta. Tunnistetaanko asuntoalue, jota parhaillaan rakennetaan ?

Mikäli tiedät vastauksia, kerro vaikka palautelomakkeella
 

Urheiluseura
Tunnetko-tiedätkö 2.
Tunnetko- tiedätkö 2.
Tunnetko- tiedätkö 2.
Tunnetko- tiedätkö 2.
 
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys