Ihmettelevä kamera 21.
 
Rauman Keskuspuistossa on kummajainen, esiintymislava joka on tarkoitettu muistuttavan laivaa. Tämä leveä lotja , joka on hautautunut ahterpäästään maahan on ristitty Nortamon jaarituksen mukaan Rojohoppeksi. Moni ei varmastikaan hahmota sitä laivaksi. Mutta entäpä jos se takiloitaisiin? Klikkaa kuvaa.

Ennenmuinoin kuviteltiin, että sateenkaaren päässä on aarrekätkö. Ihmettelevä kamera on sen pään nyt löytänyt Hakunintien varrelta. Raumalle aarre on ollut kantasatama ja sen toiminta.


Merimetsot lähestyvät Rauman saaristoa. Tähän saakka tietoja merimetsoyhdyskunnista on kantautunut Luvian saaristosta. Nyt ne ovat vallanneet jo Olkiluodon ulkopuolella, Susikarin vieressä olevan Puskakarin. Saaren kasvillisuudesta jo puolet on kuollut lintujen jätöksillä.


Mutta eipä ihminen taida jätöstensä käsittelyssä olla yhtään merimetsoa kummempi. Unajan mäen päällä olevaa uutta kierrätyspistettä yritetään väen väkisin muuttaa kaatopaikaksi.


Rauman sataman vanha uskollinen palvelija, hinaaja Kalkke on laitettu myyntilistalle. Klikkaa kuvaa. Pääset vielä videon avulla Kalkken komentosillalle laivan avustustyöhön.
 

Ihmettelevä kamera 21
Ihmettelevä kamera 21
Ihmettelevä kamera 21
Ihmettelevä kamera 21
Ihmettelevä kamera 21
 
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys